Szállítási információk

A termékek várható szállítási ideje: 1-21 nap, raktárkészlettől függően!

Megrendelést követően 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Amennyiben megrendelés előtt szeretne pontosabb információt kapni a kiválasztott termékről, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36/30-385-6550

vagy

+36/30-209-2009

Fizetési megoldás
TOP termékek
Facebook likebox
Támogasd Te is Őket !

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa (fehér / kék) - több színben

Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa (fehér / kék) - több színben
 • Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa (fehér / kék) - több színben
 • Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa (fehér / kék) - több színben
 • Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa (fehér / kék) - több színben
 • Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa (fehér / kék) - több színben
45 990 Ft

A Princeton Tec® Switch® MPLS (moduláris személyi világítási rendszer) személyes feladatvilágítóként lett kialakítva, nagyon könnyű és páratlan sokoldalúságot kínál. A funkcionalitás és az intuitív tervezés kombinálása a játék neve, ha dupla LED-es fejed van egy rugalmas nyakú platformon. A speciális megvilágítási színek fontosak az éjjellátó képesség megőrzését igénylő feladatok elvégzésekor. A Switch® MPLS ezeknek a speciális színeknek az alacsony üzemmódjában mindig bekapcsol, de a nagy nyomógomb 2 másodperces nyomva tartásával a Switch® MPLS aktiválja a élénk fehér vagy piros LED-et a jobb megvilágítás érdekében. A speciális LED-színek között szerepel a piros, az infravörös, a kék és a zöld szín. A magas kimeneti szín a fehér és a piros.
 
2 ultrafényes LED:
A rendelkezésre álló legjobb minőségű LED, az Ultrabright LED fényes és hatékony. Az Ultrabright LED-ek által kibocsátott sima, fehér, széles sugaras fény ideális középhaladó feladatokhoz. Az ultra fényes LED-ek általában össze vannak csoportosítva, hogy erősebb fényforrást biztosítsanak.


10 lumen:
A Princeton Tec® lámpák fényteljesítményét lumenben mérjük. A lumen a Nemzetközi Egységrendszer (SI) által a fényteljesítmény mérésére szolgáló egység.
 
Vízálló 1. szint:
Az 1. szint olyan lámpákhoz van rendelve, amelyek a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) szabványaiban az IPX4-nek megfelelő fokú vízvédelmet nyújtanak. Az 1. szintű lámpákat a fröccsenő víz ellenállására tervezték. Ha hosszabb időre véletlenül elsüllyed az 1. szintű lámpa, akkor vegye le az elemeket, és gondosan ellenőrizze az elemtartókat, hogy nincs-e benne szivárgás. Ha víz jutott a házba, a lámpát meg kell szárítani és az elemeket cserélni kell.
 
Súly:
A Princeton Tec® termék súlya mindig elemekkel együtt értendő. Sok termék esetében az akkumulátor tömege az össztömeg nagy százaléka. A súlyt jelentősen csökkenthetjük lítium-elemekkel lítium-kompatibilis termékekben.
 
Tartalmazza a szerelési hardvert: 1x Picatinny, 1x sisakrögzítő, 1x ARC sín, 1x MOLLE rögzítő, 1x sín feletti rögzítő

 • Teljesítmény: 10 lumen
  Futási idő: 36 óra
  Elemek: 2x 2016-os lítium cella
  Súly: 17 g
 • GYÁRTÓ
  Princeton Tec
  ÁRAMFORRÁS
  elem
  Cikkszám
  MLS511744
Webáruház készítés