Szállítási információk

A termékek várható szállítási ideje: 1-21 nap, raktárkészlettől függően!

Megrendelést követően 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Amennyiben megrendelés előtt szeretne pontosabb információt kapni a kiválasztott termékről, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36/30-385-6550

vagy

+36/30-209-2009

Fizetési megoldás
TOP termékek
Facebook likebox
Támogasd Te is Őket !

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa, több színben választható LED és tokozat

Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa, több színben választható LED és tokozat
 • Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa, több színben választható LED és tokozat
 • Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa, több színben választható LED és tokozat
 • Princeton Tec Switch taktikai sisaklámpa, több színben választható LED és tokozat
29 990 Ft


A Princeton Tec® Switch® MPLS (moduláris személyi világítási rendszer) személyes feladatvilágítóként lett kialakítva, nagyon könnyű és páratlan sokoldalúságot kínál. A PRINCETON TEC MPLS-t úgy tervezték, hogy garantálja az egyszerű kezelhetőséget, nagy megbízhatósággal.
Az MPLS egy LED-fényforrás, többféle felszerelési opcióval, a sisak és az öntvényrendszer tartókonzoljaival együtt. A fegyvertartók és a mágneses rögzítők opcionálisan is kaphatók (csak hatóságok számára). Két kapcsolási mód áll rendelkezésre: fél és teljes teljesítmény. Biztonsági okokból az alsó fényteljesítmény azonnal bekapcsolás után érhető el. Az alsó gomb újbóli megnyomásával aktiválható a teljes energiafogyasztás mód.
 
ultrafényes LED:
A rendelkezésre álló legjobb minőségű LED, az Ultrabright LED fényes és hatékony. Az Ultrabright LED-ek által kibocsátott sima, fehér, széles sugaras fény ideális középhaladó feladatokhoz. Az ultra fényes LED-ek általában össze vannak csoportosítva, hogy erősebb fényforrást biztosítsanak.


10 lumen:
A Princeton Tec® lámpák fényteljesítményét lumenben mérjük. A lumen a Nemzetközi Egységrendszer (SI) által a fényteljesítmény mérésére szolgáló egység.
 
Vízálló 1. szint:
Az 1. szint olyan lámpákhoz van rendelve, amelyek a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) szabványaiban az IPX4-nek megfelelő fokú vízvédelmet nyújtanak. Az 1. szintű lámpákat a fröccsenő víz ellenállására tervezték. Ha hosszabb időre véletlenül elsüllyed az 1. szintű lámpa, akkor vegye le az elemeket, és gondosan ellenőrizze az elemtartókat, hogy nincs-e benne szivárgás. Ha víz jutott a házba, a lámpát meg kell szárítani és az elemeket cserélni kell.
 
Súly:
A Princeton Tec® termék súlya mindig elemekkel együtt értendő. Sok termék esetében az akkumulátor tömege az össztömeg nagy százaléka. A súlyt jelentősen csökkenthetjük lítium-elemekkel lítium-kompatibilis termékekben.
 
A csomag tartalma: tartozékok a sisakhoz és a MOLLE rendszerhez

 • Teljesítmény: 10 lumen
  Futási idő: 36 óra
  Elemek: 2x 2016-os lítium elem
  Súly: 25 g elemekkel
 • GYÁRTÓ
  Princeton Tec
  ÁRAMFORRÁS
  elem
  Cikkszám
  MLS511749001_
Webáruház készítés