Szállítási információk

A termékek várható szállítási ideje: 1-21 nap, raktárkészlettől függően!

Megrendelést követően 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Amennyiben megrendelés előtt szeretne pontosabb információt kapni a kiválasztott termékről, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36/30-385-6550

vagy

+36/30-209-2009

Fizetési megoldás
TOP termékek
Facebook likebox
Támogasd Te is Őket !

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


MSA AUER Advantage 200 LS szűrős légzésvédő félálarc - több méretben

MSA AUER Advantage 200 LS szűrős légzésvédő félálarc - több méretben
 • MSA AUER Advantage 200 LS szűrős légzésvédő félálarc - több méretben
12 590 Ft

Kényelmes légzésvédelem - könnyű és biztonságos

Továbbfejlesztettük az Advantage 200 légzésvédő álarcot. Az eredmény egy ugyanúgy megfizethető és felhasználóbarát nagyteljesítményű álarc: az Advantage 200 LS.

Bizonyos anyagok és vegyi termékek kezelésekor elengedhetetlen a légzésvédő felszerelés használata. Ilyen esetekben döntő fontosságú, hogy a különböző veszélyes anyagok tekintetében biztosított legyen az optimális légzésvédelem. Ez egyaránt érvényes mind a vészhelyzetekre, mind pedig a munkavédelmi intézkedésekre, de akár olyan helyzetekben is, amikor egészségkárosító hatású gázok vagy anyagok szabadulnak fel.

Nem kevésbé fontos, hogy a felhasználónak jó közérzete legyen a védőfelszerelésben. Ha nem jól illeszkedik az álarc, azt nem csak a munka minősége, hanem a biztonság is megszenvedi.

Az MSA AUER álarcai minden eddig elért kényelmet felülmúl. Az Advantage 200 LS a szűrőtechnológiájának köszönhetően minden olyan követelményt teljesít, ami egy modern légzésvédő készüléktől elvárható. A légzésvédő álarc optimális védelmet, egyedülálló kényelmet és a legmodernebb technológiát nyújtja felhasználójának. További jellemzői a kis tömeg, az alacsony légzési ellenállás és az egyszerű felvehetőség.

Különösen az átdolgozott orrkiképzés, valamint az állnál és az orcáknál kialakított kellő nagyságú tömítőfelületek gondoskodnak arról, hogy az álarc kényelmesen illeszkedjen, és sehol se nyomjon.

 

 • Könnyű, költséghatékony
 • Hőre lágyuló gumi növeli a puhaságát és csökkenti a súlyt
 • Multiflex rendszer az arcnyomás kiegyenlítéséért
 • AnthroCurve megfelel minden felhasználó arcformájának

 

A termék a szűrőbetéteket nem tartalmazza!!

 • GYÁRTÓ
  MSA
  Cikkszám
  430356_58
Webáruház készítés