Szállítási információk

A termékek várható szállítási ideje: 1-21 nap, raktárkészlettől függően!

Megrendelést követően 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Amennyiben megrendelés előtt szeretne pontosabb információt kapni a kiválasztott termékről, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36/30-385-6550

vagy

+36/30-209-2009

Fizetési megoldás
TOP termékek
Facebook likebox
Támogasd Te is Őket !

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület

TERMÉK GARANCIÁK

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


MSA 3S légzésvédő teljesálarc (EN 136 3. Osztály) zsinórmenetes szűrős

MSA 3S  légzésvédő teljesálarc (EN 136 3. Osztály) zsinórmenetes szűrős
  • MSA 3S  légzésvédő teljesálarc (EN 136 3. Osztály) zsinórmenetes szűrős
71 600 Ft

Az MSA AUER 3S álarcot - melyből több mint 5 milliót forgalmaztak már, és így a világon a legjobban elterjedt teljesálarc - továbbfejlesztették. A már jól bevált 3S stílusban most még komfortosabb lett.

A 3S - még mindig favorit a teljesálarcok között - a puha tömítőperem, a megnövelt felfekvő felület és a mélyebb álltáska miatt most még jobbnak mutatkozik.

Az álarctest egy speciális gumikeverékből készült és még puhább mint régebben volt. A szélesebb tömítőperem és a mélyebb álltáska egy mérethez illeszkedő, kényelmes és jól záró felfekvést biztosít az arcon.

A 3S álarc szilikon gumiból is kapható. Egyes változatai kis méretben és rendelhetők. (Ezek a változatok a régi, nem átdolgozott kivitelben készülnek.)

A látómező polikarbonát anyagból készült, nem párásodó kivitelű és az álarcteshez egy két részből álló műanyag keret rögzíti. A széles látást biztosító látómező egy a biztonságot szolgáló további pozitív jellemző. A látómezők készülhetnek szilikát bevonattal vagy szilánkmentes üvegből is.

A csatlakozó egység az álarctest közepébe egy bilinccsel van befogatva. Ez a fődarab foglalja magába a menetes vagy dugaszolható csatlakozót, a belégző szelepet és a beszédmembránt, amely a jó beszédértést segíti.

A kilégzőszelep az álarc legmélyebb pontján helyezkedik el. A nagy keresztmetszetű szelep kis kilégzési ellenállást biztosítanak. A kilégző szelep membránja és a szelep háza javítás esetén könnyen cserélhető.

A fejpántok az álarc gyors fel- és levételét teszik lehetővé. A tömítőperem felfekvése egy védősisak alatt használva is jó, és nem szorítja az arcot. Az álarc a hordszalaggal a nyakba akasztva a mellen készenlétben tartható. Az álartesthez kapcsolódó nagyobb méretű csatok segítségével az álarc felvétele még kényelmesebben végezhető.

A belsőálarc a légzési levegő hatásos vezetését biztosítja, és így megakadályozza a látómező párásodását. Ezen felül jelentősen csökkenti a holtteret. A félálarc puha szélei kényelmesen simulnak az archoz.

 

A termék a szűrőbetétet nem tartalmazza!

  • GYÁRTÓ
    MSA
    Cikkszám
    D2055000
Webáruház készítés