Szállítási információk

A termékek várható szállítási ideje: 1-21 nap, raktárkészlettől függően!

Megrendelést követően 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről.

Amennyiben megrendelés előtt szeretne pontosabb információt kapni a kiválasztott termékről, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

+36/30-385-6550

vagy

+36/30-209-2009

Fizetési megoldás
TOP termékek
Facebook likebox
Támogasd Te is Őket !

Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


MSA 3S‐PS‐MaXX teljesálarc AutoMaxx tüdőautomatához

MSA 3S‐PS‐MaXX teljesálarc AutoMaxx tüdőautomatához

Az MSA AUER 3S álarcot - melyből több mint 5 milliót forgalmaztak már, és így a világon a legjobban elterjedt teljesálarc - továbbfejlesztették. A már jól bevált 3S stílusban most még komfortosabb lett.

A 3S - még mindig favorit a teljesálarcok között - a puha tömítőperem, a megnövelt felfekvő felület és a mélyebb álltáska miatt most még jobbnak mutatkozik.

Az álarctest egy speciális gumikeverékből készült és még puhább mint régebben volt. A szélesebb tömítőperem és a mélyebb álltáska egy mérethez illeszkedő, kényelmes és jól záró felfekvést biztosít az arcon.

A 3S álarc szilikon gumiból is kapható. Egyes változatai kis méretben és rendelhetők. (Ezek a változatok a régi, nem átdolgozott kivitelben készülnek.)

A látómező polikarbonát anyagból készült, nem párásodó kivitelű és az álarcteshez egy két részből álló műanyag keret rögzíti. A széles látást biztosító látómező egy a biztonságot szolgáló további pozitív jellemző. A látómezők készülhetnek szilikát bevonattal vagy szilánkmentes üvegből is.

A csatlakozó egység az álarctest közepébe egy bilinccsel van befogatva. Ez a fődarab foglalja magába a menetes vagy dugaszolható csatlakozót, a belégző szelepet és a beszédmembránt, amely a jó beszédértést segíti.

A kilégzőszelep az álarc legmélyebb pontján helyezkedik el. A nagy keresztmetszetű szelep kis kilégzési ellenállást biztosítanak. A kilégző szelep membránja és a szelep háza javítás esetén könnyen cserélhető.

A fejpántok az álarc gyors fel- és levételét teszik lehetővé. A tömítőperem felfekvése egy védősisak alatt használva is jó, és nem szorítja az arcot. Az álarc a hordszalaggal a nyakba akasztva a mellen készenlétben tartható. Az álartesthez kapcsolódó nagyobb méretű csatok segítségével az álarc felvétele még kényelmesebben végezhető.

A belsőálarc a légzési levegő hatásos vezetését biztosítja, és így megakadályozza a látómező párásodását. Ezen felül jelentősen csökkenti a holtteret. A félálarc puha szélei kényelmesen simulnak az archoz.

 

Kérje ajánlatunkat az alábbi ajánlatkérő gomb megnyomásával vagy a következő e-mail címen: info@minosegilampa.hu

MSA ajánlatkérő

  • GYÁRTÓ
    MSA
    Cikkszám
    10031422
Webáruház készítés